Warning: is_executable() [function.is-executable]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/bin/curl) is not within the allowed path(s): (/home/hartajud:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/hartajud/public_html/class/snoopy.class.php on line 208

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hartajud/public_html/class/snoopy.class.php:208) in /home/hartajud/public_html/inc/functions.php on line 6
Villa Marchisa Residence - Bucuresti
Sectoare Bucuresti
Bucuresti
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

Villa Marchisa Residence 4*

Adresa contact:
Bucuresti, Romania
Str. Licurg, nr. 6
Descriere:
Villa Marchisa este o eleganta cladire, cenvenabil asezata in centrul orasului, la numai 500 m de Piata Universitatii. Pune la dispozitia clientilor nostri un moximum de confort si intimitate, caci dorim ca ei sa petreaca un sejur cat mai minunat si sa se bucure de sederea lor in Bucuresti, intr-o atmosfera de 4*

Hotel facilities
General : Receptie 24/24 h, Toate spatiile publice/private pentru nefumatori, Check in/out expres, Camere pentru familii, Gradina, Nediscriminare gay, Incalzire centrala, Spatiu pastrare bagaje, Camere nefumatori.

Servicii :Transfer aeroport, Centru de afaceri, Inchirieri masini, Curatatorie uscata, Fax/fotocopiere, Acces internet, Servicii de calcat haine, Spalatorie haine, Masa la pachet.

Locatie : zona centrala, zona cu muzeuri, zona centru de conferinte, zona metrou, zona centru vechi, zona parc, zona centru comercial, zona universitati.

Informatii hotel
Perosnalul hotelului vorbeste engleza, italiana si romana. Pentru o primire mai calduroasa, va rugam sa ne precizati exact momentul in care sositi.

Informatii camera
Camerele sunt toate mobilare cu paturi duble, un sifonier cu oblinda si masuta de toaleta pentru doamne. Un amanunt interesant de observat atunci cand veti intra in camera sunt asternuturile foarte curate si aranjate.
BOHEME APARTMENT: este situat la etajul 2 al vilei si poate acomoda maxim 2 persoane. Urcand pe o splendida scara din lemn se descopera living-ul, bucataria complet echipata si un dormitor cu un pat dublu, avand baie cu cabia de dus.
Internetul este inclus in rata.
GRAND MANSARDA APARTMENT: Apartament de 4 persoane situat la etajul 2 al vilei. Este compus din: o sufragerie de 60mp2, mobilata in stil elegant, o bucatarie complet echipata, si doua mari dormitoare cu pat dublu, fiecare avand baie proprie cu cabina de dus. De asemenea: pretul include antena prin satelit si conexiune la Internet non-stop
MARCHISA APARTMENT:
Un apartament minunat situat la primul etaj, cu doua dormitoare, si pian in living, acesta poate acomoda foarte bine pana la 4 persoane. Este comfortabil, dar in acelasi timp elegant si intim. Fiecare dormitor are propria baie, cu cabina de dus.De asemenea: pretul include antena prin satelit si conexiune la Internet non-stop
MIDNIGHT DREAM APARTMENT:
Apartamentul Suite este situat la subsolul vilei si poate acomoda 2 persoane si 2 oaspeti aditionali. Ofera liniste. Coborand pe o scara splendida din lemn descoperiti livingul, bucataria total echipata si un dormitor cu pat dublu si un romantic baldacchino. Internetul este inclus in rata.
MUSICA APARTMENT:
Apartament de 4 persoane situat la mezanin; este foarte comfortabil, dar in acelasi timp elegant si intim. Are intrare independenta din curtea vilei. Este compus din: un living spatios ;i doua dormitoare mari luminoase. Fiecare dormitor are baie proprie cu cabina de dus. Pretul include si conexiune la Internet non-stop.
PRESTIGE APARTMENT:
Apartament foarte spatios si prestigios chiar in centrul Bucurestiului. Intrarea se afla la primul etaj. Apartamentul este compus din living room, bucatarie, camera pentru cinat, doua dormitoare cu pat matrimonial, doua bai, balcon, in Blvd. Rosetti. Mobila este foarte eleganta si confortabila.
PUCINI APARTMENT:
Apartament de 2 persoane situat la etj. 1 al vilei. Urcand o frumoasa scara de lemn veti descoperi o sufragerie, o bucatarie complet echipata, si un dormitor cu pat dublu avand baie cu cabina de dus.
ROMANA APARTMENT:
Un apartament foarte confortabil in Blvd. Magheru, chiar in centrul Bucurestiului. Apartamentul este compus din living cu canapea extensibila/sufragerie, bucatarie cu plita electrica si cafetiera, un dormitor mare cu pat dublu, baie cu cada, fereastre ce da in bulevard. Mobila este foarte eleganta si confortabila.
ROSINI APARTMENT:
Apartament de 2 persoane situat la parterul vilei. Urcand o frumoasa scara de lemn veti descoperi o sufragerie, o bucatarie complet echipata, si un dormitor cu pat dublu avand baie cu cabina de dus.De asemenea: pretul include antena prin satelit si conexiune la Internet non-stop


Cauta in Bucuresti
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Transport
Transport Maritim - Ro-Net Consulting S.R.L.
Transport Maritim - Sidership-Milano Reprezentanta
Transport Maritim - Sun Shipping S.R.L.
Transport Maritim - Sun Shipping S.R.L. Transatlantic Shipping and Trading S.R.L.
Transport Maritim - Transorient S.A.
Transport Maritim - Zimrom Shipping
Transport Auto - Active Soft
Administratii locale
Administratia Domeniului Public Sector 6 - Director Contabil Sef Secretariat
Administratia Domeniului Public Sector 6 - Brigada Spatii Verzi
Administratia Domeniului Public Sector 6 - Birou Tehnic Biroul Plan ,personal, Retribuire
Administratia Domeniului Public Sector 6
Administratia Domeniului Public Sector 6
Administratia Domeniului Public Sector 5
Administratia Domeniului Public Sector 5
Spitale
SPITALUL CLINIC DE OBSTETRICA-GINECOLOGIE FILANTROPIA
SPITALUL CLINIC DE URGENTA FLOREASCA
SPITALUL CLINIC DE URGENTE OFTALMOLOGICE
SPITALUL CLINIC MILITAR CENTRAL
SPITALUL ELIAS
SPITALUL GENERAL C.F. NR. 2
SPITALUL POLIZU
Anticariat
ANTICARIAT ROCA
O.H.M.M. IMPEX SRL
Antic "Noi"
Anticariatul Sigma
ANTIC EX LIBRIS SRL
ANTICARIAT NR 4
ANTICARIATUL I C BRATIANU-carte rara din toata lumea
Banci
Bancpost Agentia Mihai Bravu
Bancpost Agentia Morarilor
Bancpost Agentia Nicolae Grigorescu
Bancpost Agentia Piata Rosetti
Bancpost Punct de lucru Hala Traian
Bancpost Sucursala TITAN
Bancpost Sucursala UNIRII

Ghid
CUPRINS:

1. ASEZARE

2. RELIEF

3. CLIMA

4. RETEA HIDROGRAFICA

5. RESURSE NATURALE

6. DISTANTE RUTIERE

7. VEGETATIE SI FLORA

7.1. GRADINA CISMIGIU

7.2. GRADINA BOTANICA

7.3. GRADINA ICOANEI

7.4. PACUL IOANID

7.5. PARCUL HERASTRAU

7.6. PARCUL CAROL I

7.7. PARCUL CIRCUL DE STAT

7.8. PARCUL TINERETULUI

7.9. PADUREA BANEASA

7.10. PADUREA SNAGOV

7.11. PADUREA CALDARUSANI

7.12. RAIOASA

8. STATISTICI TERITORIALE

9. POPULATIE

10. TRANSPORTURI

11. SANATATE

12. ISTORIE

12.1. ORIGINEA NUMELUI ORASULUI

12.1.1. PRIMA VARIANTA

12.1.2. A DOUA VARIANTA

13. ECONOMIE

14. EVENIMENTE

15. ADMINISTRATIE

15.1. SECTORUL 1

15.2. SECTORUL 2

15.3. SECTORUL 3

15.4. SECTORUL 4

15.5. SECTORUL 5

15.6. SECTO.. citeste mai mult